25 Οκτωβρίου 2013

Υπηρεσία streaming μουσικής ετοιμάζει το YouTube;


Την δική του υπηρεσία streaming μουσικής σκέφτεται να δημιουργήσει το YouTube σύμφωνα με τις φήμες που έχουν διαδοθεί τις τελευταίες μέρες. Το YouTube παρέχοντας ήδη μια τεράστια συλλογή από μουσικά κομμάτια σε μορφή βίντεο, επιθυμεί να παρουσιάσει την δική του υπηρεσία μουσικής.

Θα παρέχει, όπως έχει συνηθιστεί και από άλλες αντίστοιχες υπηρεσίες, δύο είδη λογαριασμών, τον δωρεάν στον οποίο θα υπάρχουν διαφημίσεις και τον Premium όπου δεν θα υπάρχουν διαφημίσεις και ο χρήστης θα μπορεί να κατεβάσει τα κομμάτια που επιθυμεί και να τα έχει διαθέσιμα offline. Αυτό που ξεχωρίζει την υπηρεσία του YouTube είναι ότι όλοι οι χρήστες τις θα μπορούν να ακούν τα κομμάτια τους σε όλες τις συσκευές τους (και στο κινητό τους) ακόμα και στην δωρεάν έκδοση.

Βέβαια αν τελικά το YouTube λανσάρει την παραπάνω φημολογούμενη υπηρεσία τότε αναμένετε να υπάρξουν αντιδράσεις, αφού θα χρεώνει κάτι το οποίο σήμερα το διαθέτει δωρεάν (με την μορφή βίντεο βέβαια) στους χρήστες του. Από την άλλη δεν υπάρχουν στοιχεία εάν το YouΤube θα αντικαταστήσει την υπηρεσία Play Music All Access της Google.

Πηγή: Billboard

Δεν υπάρχουν σχόλια:
Γράψτε σχόλια