25 Αυγούστου 2012

Logitech K310: το πληκτρολόγιο που μπορεί να πλυθεί!Σε ποιον δεν αρέσει να τρώει ή να πίνει όταν χρησιμοποιεί τον υπολογιστή και δη και όταν βλέπει κάποια ταινία; Μάλιστα, αν σκεφτούμε ότι το πληκτρολόγιο είναι πιο βρώμικο από το κάθισμα της τουαλέτας, τότε σίγουρα ένα πληκτρολόγιο που πλένεται είναι απαραίτητο εργαλείο για το γραφείο μας.
Το Logitech Washable Keyboard K310 είναι ένα κανονικό πληκτρολόγιο –σε αντίθεση με τα πληκτρολόγια σιλικόνης, τα οποία δεν είναι καθόλου βολικά για εκτεταμένη χρήση– το οποίο μπορεί να πλυθεί άφοβα. Πλένεται στο χέρι με ήπιο σαπούνι, μαλακό πανί, σε νερό που δεν ξεπερνά τα 30cm βάθος και τους 50OC. Διαθέτει οπές αποστράγγισης ώστε να πλένεται και να στεγνώνει εύκολα, ενώ οι χαρακτήρες των πλήκτρων είναι τυπωμένοι με laser και διαθέτουν επίστρωση UV ώστε να μην ξεθωριάζουν με το πλύσιμο.

Το σίγουρο είναι ότι με ένα τέτοιο πληκτρολόγιο δεν θα ανησυχείτε αν τα χέρια σας είναι λερωμένα ή μήπως ο καφές σας χυθεί απάνω του Αναμένεται στην Ευρώπη τον Οκτώβριο, ενώ η προτεινόμενη λιανική τιμή για τις ΗΠΑ είναι $39,99.

Πηγές: CNET, logitech

Δεν υπάρχουν σχόλια:
Γράψτε σχόλια