3 Φεβρουαρίου 2012

Οι Anonymous ''χτύπησαν'' το Υπουργείο Δικαιοσύνης

Οι Anonymous εξαπέλυσαν επίθεση σήμερα το πρωί, Παρασκευή 3 Φεβρουαρίου, με στόχο την ιστοσελίδα του ελληνικού Υπουργείου Δικαιοσύνης. Το κίνητρο της επίθεσης ήταν η συνθήκη ACTA και οι ρυθμίσεις για την πειρατεία.
 
Στην πρώτη σελίδα του site έγραψαν: «Η δικαιοσύνη έρχεται» και άφησαν ηχογραφημένο μήνυμά στο οποίο αναφέρουν:
Αυτό που συμβαίνει τώρα στη Ελλάδα είναι απαράδεκτο. Επιλεχθήκατε από τον ελληνικό λαό να πράξετε σύμφωνα με τις επιθυμίες του, αλλά αποτύχατε.
Σκοτώσατε το πιο ιερό πράγμα της χώρας σας που είναι η Δημοκρατία.
Η Δημοκρατία γεννήθηκε στη χώρα σας και εσείς τη σκοτώσατε.
Οι ίδιοι οι πολίτες σας σάς μισούν κι εσείς τους κοιτάτε χωρίς να κάνετε τίποτα για να το αποτρέψετε.
Μπήκατε στο Διεθνές Νομισματικό Ταμείο, χωρίς την έγκριση του λαού σας.
Επιβάλατε τη δικτατορία στους ώμους τους και επιτρέψατε στους τραπεζίτες και τους μονάρχες της ΕΕ να υποδουλώσουν τον λαό σας, οικονομικά και πολιτικά.
Οι πολίτες σας πληρώνουν τα λάθη της κυβέρνησης και εσείς αφήνετε τους ξένους να τους μισούν για κάτι για το οποίο δεν ευθύνονται.
Τι κρίμα.
Η αστυνομία εκμεταλλεύεται τη δύναμή της και επιτίθεται σε διαδηλωτές που ζητούν την απονομή της δικαιοσύνης.
Διαδηλώνουν εναντίον σας, αλλά εσείς δεν θέλετε να ακουστεί η φωνή τους.
Τους στερείτε το δικαίωμα της ελεύθερης έκφρασης και του δικαιώματος τους να ζουν. Οι αυθαίρετες πράξεις σας πρέπει να τιμωρηθούν.
Με την υπογραφή της συνθήκης ACTA στερείτε περαιτέρω την ελευθερία και οδηγείτε τους πολίτες σας στην καταπίεση. Αγνοήσατε τις προειδοποιήσεις μας αλλά τώρα εμείς έχουμε τον έλεγχο.
Τέλος υπογράφουν λέγοντας:
«Είμαστε οι Ανώνυμοι. Δεν συγχωρούμε, δεν ξεχνάμε... έπρεπε να μας περιμένετε. Οι άνθρωποι δεν πρέπει να φοβούνται τις κυβερνήσεις, οι κυβερνήσεις πρέπει να φοβούνται τους ανθρώπους»

Δεν υπάρχουν σχόλια:
Γράψτε σχόλια