2 Οκτωβρίου 2011

Η HTC πουλάει 30% Windows Phone

Πριν λίγες μέρες είδαμε με βάση στατιστικά στοιχεία για τους browsers ότι μέχρι τα μέσα του 2012 ο Chrome θα έχει εκθρονίσει τον Firefox από την δεύτερη θέση.

Σήμερα με βάση τα στοιχεία των πωλήσεων κινητών τηλεφώνων από την HTC μαθαίνουμε ότι το 30% των πωλήσεων της HTC είναι κινητά με το λειτουργικό σύστημα της Microsoft, τα Windows Phone 7.
Το συγκεκριμένο ποσοστό φανερώνει ότι παρόλο που το λειτουργικό ήταν ανώριμο και οι συσκευές ήταν μόλις πρώτης γενιάς, κατάφεραν να πουλήσουν πολλά κομμάτια.

Έτσι είναι ασφαλές να συμπεράνουμε ότι τώρα με, την αναμένομενη κυκλοφορία των δεύτερης γενιάς Windows Phones με καλύτερο και πληρέστερο hardware, την μόλις πριν λίγες ημέρες διάθεση του update σε Windows Phone Mango με 500 νέα στοιχεία και βελτιώσεις και την κυκλοφορία των Nokia Windows Phones, οι πωλήσεις των συσκευών με Windows Phone θα αυξηθούν ακόμα περισσότερο.

Αυτό ακριβώς επιβεβαιώνουν και διάφοροι αναλυτές της αγοράς, οι οποίοι υποστηρίζουν ότι τα Windows Phone θα ξεπεράσουν σε πωλήσεις τα iPhone και θα βρεθούν στην δεύτερη θέση πίσω από το Android.

Δεν υπάρχουν σχόλια:
Γράψτε σχόλια