7 Ιανουαρίου 2011

Το ισχυρότερο tablet του κόσμου από την Asus

Η γνωστή σε όλους μας Asus παρουσίασε εχτές στην CES το πιο ισχυρό tablet που υπάρχει στον κόσμο.
Ονομάζεται Eee Slate EP121 και εκτός από το γεγονός ότι διαθέτει μια τεράστια (για tablet) capacitive οθόνη IPS πολλαπλής αφής 12'', το λειτουργικό του σύστημα θα είναι τα Windows 7.

Γιατί όμως είναι το ισχυρότερο στον κόσμο;
Η απάντηση βρίσκεται στον επεξεργαστή της Intel που διαθέτει και είναι ο Core i5 470M και ο οποίος συνοδεύεται βέβαια από τα απαραίτητα 2 ή 4 GB DDR3 μνήμης. Μπορεί δηλαδή, όπως ήδη έκανε και στην παρουσίασή του, να αναπαράγει FullHD βίντεο ενώ ταυτόχρονα επεξεργάζεται μια εικόνα με το Photoshop. Το μόνο που τελικά δεν μπορεί να κάνει είναι να παίξει παιχνίδια.

Πέρα από αυτά, θα διαθέτει SSD χωρητικότητας 32 ή 64GB, κάμερα 2 megapixel με led flash, στερεοφωνικά ηχεία, bluetooth 3.0 και wifi 802.11n καθώς και δύο θύρες USB 2.0, αναγνώστη καρτών μνήμης και mini-HDMI έξοδο.
Άξιο προσοχής είναι και το Digitizer της Wacom που βρίσκεται πάνω στην οθόνη και επιτρέπει στον χρήστη να κρατά σημειώσεις ή να ζωγραφίζει με το ειδικό capacitive πενάκι που διαθέτει.

Αν καταφέρετε και βρείτε απάντηση στην ερώτηση, γιατί να θέλει κάποιος τόσα πολλά από ένα tablet, μπορείτε να το αγοράσετε, όταν θα  διατεθεί στην αγορά, στην τιμή των 1000$ εως 1100$.

Δεν υπάρχουν σχόλια:
Γράψτε σχόλια