22 Σεπτεμβρίου 2010

Πανεπιστημιακά βιβλία... the Ιnternet way

Έως πέρυσι όλοι οι νέοι φοιτητές δήλωναν ποιά πανεπιστημιακά βιβλία ήθελαν να προμηθευτούν γραπτώς στις σχολές τους και τα παραλάμβαναν είτε από επιλεγμένα βιβλιοπωλεία είτε από την σχολή τους.

Στην εποχή του διαδικτύου όμως κάτι τέτοιο δεν είναι αποδεκτό. Έτσι από φέτος η επιλογή αλλά και η παραγγελία των πανεπιστημιακών συγγραμμάτων θα γίνεται online!
Συγκεκριμένα θα γίνεται μέσω της ιστοσελίδας eudoxus.gr.

Από την παραπάνω ιστοσελίδα θα μπορούν οι φοιτητές από τις 4 Οκτωβρίου και έπειτα να επιλέγουν ποιά βιβλία θέλουν να προμηθευτούν. Μόλις ολοκληρώσουν την δηλωσή του θα ενημερώνονται από που μπορούν να τα προμηθευτούν.
Εάν μάλιστα δεν υπάρχει κάποιο συμβεβλημένο βιβλιοπωλείο τότε ο φοιτητής θα παραλαμβάνει το βιβλίο με courier στο σπίτι του.

Με το νέο αυτό σύστημα το Υπουργείο Παιδείας στοχεύει στον γρηγορότερο και αποδοτικότερο διαμοιρασμό των συγγραμμάτων στους φοιτητές.
Συγκεκριμένα αναφέρει ότι με το νέο αυτό σύστημα όλα τα βιβλία θα έχουν διανεμηθεί έως το τέλος του Οκτωβρίου ενώ τις προηγούμενες χρονιές αυτό συνέβαινε στις αρχές του Νοέμβρη!

Δεν υπάρχουν σχόλια:
Γράψτε σχόλια