27 Σεπτεμβρίου 2010

Η αναγέννηση του Microsoft Flight (Simulator)

Πίσω στον Φεβρουάριο του 2009 η Microsoft είχε ανακοινώσει ότι θα κλείσει το στούντιο παραγωγής βιντεοπαιχνιδιών ACES. Το ACES ήταν υπεύθυνο για την ανάπτηξη του γνωστού Microsoft Flight Simulator. Τότε πολλοί φαν της σειράς Flight Simulator είχαν απογοητευτεί.

Η Microsoft, αντιλήφθηκε πως αυτή η κινησή της δεν ήταν σωστή και έτσι αποφάσισε πρόσφατα να παράγει η ίδια, εσωτερικά, την συνέχεια του επιτυχημένου τίτλου Microsoft Flight Simulator με νέο όνομα και νέες δυνατότητες.

Έτσι το Microsoft Flight Simulator από εδώ και στο εξής θα ονομάζεται Microsoft Flight και ως παιχνίδι θα δίνει περισσότερη έμφαση στην απλότητα των μενού και των επιλογών με σκοπό την προσέλκιση νέων χρηστών, χωρίς όμως να χάνει την ρεαλιστικότητα και την ακρίβεια ενός simulator. Μια ακόμα ενδιαφέρουσα προσθήκη είναι η υποστήριξη του Games For Windows - Live μέσω του οποίου θα μπορούν οι παίκτες να συμμετέχουν σε δίαφορες αποστολές με άλλους χρήστες μέσω της online κοινότητας ενώ επιπλέον μέσω του Live θα διατείθεται και πρόσθετο υλικό για το παιχνίδι (dlc).

Η ημερομηνία κυκλοφορίας είναι ακόμα άγνωστη γι' αυτό καλύτερα να κάνουμε υπομονή...

Δεν υπάρχουν σχόλια:
Γράψτε σχόλια