25 Σεπτεμβρίου 2010

Τι τρέχει με το HP Slate ;Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία ότι αυτόν αλλά και τον επόμενο χρόνο τα πάντα θα κινούνται γύρω από τα tablet pc.

Έτσι όπως ίσως θα γνωρίζεται και η HP θέλει να μπεί σε αυτή την πολλά υποσχόμενη αγορά με το δικό της HP Slate. Υπάρχει βέβαια ακόμα μια αμφιβολία για το αν το Slate θα είναι ένα επιχειρηματικό ή ένα καταναλωτικό προϊόν.

Αυτό που επίσης δεν έχει ακόμα ανακοινώσει η κατασκευάστρια HP είναι το λειτουργικό σύστημα το οποίο θα διαθέτει το δικό της tablet.

Πρόσφατες πληροφορίες αναφέρουν ότι θα υπάρχουν δύο εκδόσεις του Slate, μια business για επιχειρήσεις με Windows 7 αλλά και ένα καταναλωτικό προιόν που ίσως ονομάζεται PalmPad με λειτουργικό WebOS.

Στο παραπάνω βίντεο είδατε ένα προτότυπο της business έκδοσης να τρέχει Windows 7 Home Premium με τα εξής χαρακτηριστικά: επεξεργαστή Intel Atom Z540 στα 1.86GHz με κάρτα γραφικών GMA500 και τσιπάκι Broadcom Crystal HD Enhanced Video, multitouch οθόνη αφής 8.9- ιντσών ανάλυσης WSVGA, 2GB DDR2 RAM μνήμης, 60GB αποθηκευτικό χώρο, Wi-Fi 802.11b/g/n, Bluetooth, SD card reader, δύο κάμερες, μία μπροστά και μία πίσω, μία θύρα USB και ένα κουμπί για εμφάνιση του on-screen πληκτρολογίου αλλά και ένα κουμπί Ctrl+Alt+Del (!).

Επίσης υπάρχει και docking station με επιπλέον δύο θύρες USB και HDM για σύνδεση στην HDTV.

Δεν υπάρχουν σχόλια:
Γράψτε σχόλια