26 Αυγούστου 2010

iPhone 4 και στην Ελλάδα αύριο !

Η μέρα που πολλοί Έλληνες apple fanboys και fangirls περίμεναν φτάνει!
Λόγος για την αυριανή ημέρα, Παρασκευή 27 Αυγούστου, όποτε σύμφωνα με το Press release της Cosmote θα ξεκινήσει η διάθεση του iPhone 4 από τα καταστήματα της.

Παρόλα αυτά η Cosmote δεν έχει κάνει καμία ανακοίνωση σχετικά με την τιμή πώλησης του νέου iPhone 4 αλλά αναφέρει μόνο το εξής:

"H COSMOTE προσφέρει το iPhone 4 σε ιδιαίτερα προνομιακές τιμές με κάθε νέα σύνδεση στα προγράμματα συμβολαίου με Internet, για να μπορεί κανείς να απολαμβάνει ξέγνοιαστα τις δυνατότητές του, παντού."

Φήμες όμως λένε ότι πιθανότατα το iPhone 4 να πωλείται στην τιμή των 659€ για 16GB και 770€ για 32GB. Λίγο ακριβό δεν νομίζετε ;

Στην Ελλάδα το iPhone 4 θα διατίθεται από την Cosmote και την Vodafone.

Τέλος ας μην ξεχνάμε ότι και στις 2 Σεπτεμβρίου θα πραγματοποιηθούν τα εγκαίνια του πρώτου επίσημου καταστήματος αποκλειστικά για προϊόντα της Apple στην Ελλάδα. Το παραπάνω κατάστημα θα βρίσκεται κάπου στην Πλατεία Κολωνακίου, θα ονομάζεται iStorm και θα ανήκει στον όμιλο info-Quest.

Update: Την Παρασκευή 27 Αυγούστου το iPhone 4 θα είναι και από τη Vodafone διαθέσιμο.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της Vodafone, οι τιμές για το iPhone 4 16 GB κυμαίνονται από 369 ευρώ για δωδεκάμηνο συμβόλαιο με πάγιο 72,35 ευρώ το μήνα, έως 579 ευρώ με πάγιο 31,01 ευρώ. Ενώ για το iPhone 4 32GB οι αντίστοιχες τιμές κυμαίνονται από 489 ευρώ έως 699 ευρώ.

Πηγή update: in.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:
Γράψτε σχόλια