25 Μαρτίου 2009

Weekend: Earth Hour 2009 + Formula 1 2009

Το σαββατοκύριακο αυτό θα λάβουν χώρα δύο πολύ σημαντικά γεγονότα:


Αρχικά το βράδυ του Σάββατου 28 Μαρτίου είναι "η ώρα της Γης", δηλαδή η "Earth Hour". Αυτό σημαίνει ότι το Σάββατο που έρχεται θα σβήσουμε όλα μας τα φώτα για μία ώρα, από τις 20:30 έως τις 21:30. Έτσι θα μπορέσουμε όλοι μαζί να αποδείξουμε πως είναι δυνατόν να δράσουμε ενάντια στην υπερθέρμανση του πλανήτη.

"Η Ώρα της Γης είναι ένα μήνυμα ελπίδας και δράσης"Στην συνέχεια, την Κυριακή 29 Μαρτίου θα πραγματοποιηθεί ο πρώτος αγώνας Formula 1 για το πρωτάθλημα του 2009 στην Αυστραλία και συγκεκριμένα στην Μελβούρνη. Φέτος όμως η Formula 1 είναι διαφορετική από τις άλλες χρονιές !
Τα καινούργια μονοθέσια έχουν αλλάξει αεροδυναμική, φορούν ξανά ύστερα από 11 χρόνια slick ελαστικά και έχουν δικαίωμα να χρησιμοποιήσουν σύστημα ανάκτησης ενέργειας (KERS).

Η F1 για τα επόμενα τρία χρόνια θα προβάλλεται από τον ANT1, ο οποίος δεσμεύεται να μεταδίδει όλες τις περιόδους κατατακτήριων δοκιμών και όλους τους αγώνες απευθείας !
Επίσης ο Ant1 θα εφαρμόσει μια ακόμα καινοτομία:
κατά τη διάρκεια των διαφημιστικών διαλειμμάτων στην απευθείας μετάδοση, ο αγώνας θα συνεχίζει να προβάλλεται σε παράθυρο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:
Γράψτε σχόλια