2 Σεπτεμβρίου 2008

Παρουσίαση: Fring

Σήμερα καθώς έψαχνα έναν τρόπο να βάλω skype σε ένα iPhone ανακάλυψα ένα φοβερό πρόγραμμα, το Fring. Το τελευταίο είναι ένα freeware πρόγραμμα για κινητά το οποίο επιτρέπει στους χρήστες του να έχουν πρόσβαση ταυτόχρονα σε πολλά από τα social networks στα οποία είναι μέλη και φυσικά να συνομιλούν είτε με κείμενο είτε με φωνητικές κλήσεις με τις επαφές τους. Το Fring αυτή την στιγμή υποστηρίζει τα παρακάτω social networks: Skype®, MSN® Messenger, Google Talk™, ICQ, SIP, Twitter, Yahoo!™ και AIM®. Η σύνδεση της εφαρμογής με το internet γίνεται είτε με WiFi είτε μέσω GPRS ή ακόμα και 3G.

To Fring υπάρχει σε πολλές εκδόσεις, όπως για Symbian, για Windows Mobile, για Symbian UIQ, για το iPhone (μελλοντικά και για το iPhone 3G και για iPhone με firmware 2.0.x), για Linux based phones αλλά και για τηλέφωνα με υποστήριξη Java (η έκδοση Java ονομάζεται minifring και δεν υποστηρίζει φωνητικές κλήσεις). Γι' αυτό μπορεί να εγκατασταθεί σε οποιοδήποτε κινητό.

Εκτός από αυτά το Fring μπορεί να πραγματοποιήσει και να δεχτεί κλήσεις πρός και από κανονικά τηλέφωνα σε όλο τον κόσμο κάνοντας χρήση των υπηρεσιών SkypeOut και SkypeIn.

Όποιος ενδιαφέρεται να μάθει περισσότερα για το Fring είτε να το κατεβάσει μπορεί να επισκεφτεί την επίσημη σελίδα του εδώ.

Καλό βράδυ
και μην ξεχνάτε...

Δεν υπάρχουν σχόλια:
Γράψτε σχόλια