6 Σεπτεμβρίου 2008

Παρουσίαση: Acer Aspire One

Η Acer έθεσε σε κυκλοφορία το νέο της laptop Acer Aspire One πριν λίγες μέρες. Το νέο της αυτό κατασκεύασμα, που ως σκοπό του έχει να ανταγωνιστεί το Eee PC της Asus, θέτει νέα πρότυπα όσον αφορά την φορητότητα, την ευελιξία, την ταχύτητα και την προσωπικότητα στον χώρο των φορητών υπολογιστών.

To Aspire One είναι ένα laptop μικρών διαστάσεων με βάρος μόνο 995gr γι' αυτό μπορείτε να το έχετε πάντα μαζί σας, μέσα στην τσάντα σας. Διαθέτει CrystalBrite οθόνη 8,9" τεχνολογίας LED με ανάλυση 1024x600.

Το "μικρό" της Acer έρχεται εξοπλισμένο με την πιο σύγχρονη γενιά φορητών επεξεργαστών Intel Atom στα 45nm, η οποία προσφέρει ισχυρή απόδοση με εξαιρετικά χαμηλή κατανάλωση ενέργειας, για μεγαλύτερη διάρκεια λειτουργίας.

Διαθέτει σκληρό δίσκο χωρητικότητας 120GB έτσι ώστε να χωράει όλα τα αρχεία και τα προγράμματα σας και μνήμη 1GB.

Ακόμα είναι εφοδιασμένο με WiFi (802.11a/b/g) για να έχετε πρόσβαση στο internet όπου και να είστε καθώς και με ενσωματωμένη CrystalEye webcam ανάλυσης 0.3 Megapixels.

Τέλος το Aspire One κυκλοφορεί σε τέσσερα εντυπωσιακά χρώματα για να διαλέξετε αυτό που σας εκφράζει καλύτερα. Αυτά είναι: Sapphire Blue (βλ. εικόνα), Coral Pink, Golden Brown και Seashell White.

Και όλα αυτά κοστίζουν μόνο 400 €. Άλλωστε η Acer μας έχει συνηθίσει σε πολύ καλές προτάσεις με χαμηλή τιμή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:
Γράψτε σχόλια