17 Ιουνίου 2008

iPhone 3G : €499 (8GB) και €569 (16GB) στην Ελλάδα

Η ελληνική Vodafone αποκάλυψε μέσα από την ιστοσελίδα της την τιμή του αναμενόμενου iPhone. Στα €499 κοστολογείται η έκδοση των 8GB και στα €569 η αντίστοιχη των 16GB.

Το ενδιαφέρον του ελληνικού κοινού φαίνεται πως είναι στα ύψη, γι' αυτό και οι ενδιαφερόμενοι πρέπει να συμπληρώσουν την ειδική φόρμα εκδήλωσης ενδιαφέροντος ώστε να είναι σε θέση να αποκτήσουν το iPhone τους πρώτοι μέσα από το ηλεκτρονικό κατάστημα της Vodafone

Οι εν λόγω τιμές, οι οποίες παραδόξως ταυτίζονται με αυτές του εξωτερικού, αφορούν την αγορά της συσκευής χωρίς σύνδεση. Όπως δηλώνει η εταιρία, θα υπάρχει δυνατότητα απόκτησης του iPhone 3G σε σημαντικά χαμηλότερη τιμή με μια νέα σύνδεση, ανανέωση συμβολαίου ή μετατροπή του καρτοκινητού Vodafone σε σύνδεση και σε συνδυασμό με ειδικά προγράμματα που θα ανακοινωθούν σύντομα.

Οι επίσημες αυτές πληροφορίες δε φαίνεται πως θα αργήσουν ιδιαίτερα, ενώ πρώτες πληροφορίες που διαρρέουν μιλούν για διάθεση της συσκευής στη χώρα μας μέσα στο πρώτο δεκαήμερο του Σεπτεμβρίου.

2 σχόλια:
Γράψτε σχόλια
  1. Όχι φυσικά ! Μπορεί να είναι όμορφο και να έχει κορυφαίο γραφικό περιβάλλον αλλά δεν συγκρίνετε με άλλες συσκευές της ίδια κατηγορίας, όπως το HTC Diamond.

    ΑπάντησηΔιαγραφή