24 Ιουνίου 2007

Κατεβασμα βιντεο απο το YouTube

Ένα θέμα που δεν έχω αναφέρει καθόλου στο blog μου και θα έπρεπε να το είχα αναφέρει ήδη είναι το πως μπορεί κάποιος να κατεβάζει τα βίντεο που υπάρχουν στο YouTube(http://www.youtube.com). Υπάρχουν πάρα πολλοί τρόποι για να γίνει αυτό. Εγώ θα αναφερθώ σε λίγους μονό τρόπους αφού είναι αδύνατον να τους παρουσιάσω όλους. Ο πρώτος τρόπος είναι αφού βρούμε το βίντεο που θέλουμε να κατεβάσουμε να πάρουμε το λινκ του και να το βάλουμε στην σελίδα του YouTube Downloader. Βάλτε το λινκ στο κατάλληλο πεδίο και πατήσετε το "Get Download URL". Αυτό ήταν όλο!
Ο δεύτερος τρόπος είναι είτε με κάποιο πρόγραμμα είτε με το add-on του firefox "Ook? Video Ook!". Με αυτά τα προγράμματα μπορεί κάποιος ενώ βλέπει το βίντεο ταυτόχρονα να το κατεβάζει.


Update: Ένας ακόμα πολύ γρήγορος και εύκολος τρόπος να κατεβάσετε βίντεο από το YouTube είναι με το πρόγραμμα VideoGet το οποίο δυστυχώς δεν είναι freeware αλλά μπορείτε να το βρείτε εύκολα στο internet.

Update 2: Επίσης ακόμα ένας τρόπος είναι να πάρετε το link του βίντεο που θέλετε να κατεβάσετε και να το βάλετε στο KeepVid
και μετά πατήστε το "download" και αυτό ήταν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:
Γράψτε σχόλια